Het bestelproces

Ik heb een bestelling geplaatst maar geen bevestiging ontvangen, wat is er aan de hand?

In principe zou je bij iedere bestelling een bevestigingsmail moeten krijgen. Soms kunnen mailtjes in het postvak ongewenst belanden. Toch geen bevestigingsmailtje gehad en er is wel geld van je rekening afgeschreven? Neem dan even via WhatsApp contact op met onze klantenservice.

Verzending

Is mijn bestelling op tijd voor het festival zaterdagmiddag?

Wij hanteren een levertermijn van één werkdag. Indien je op werkdagen (van maandag tot en met vrijdag) voor 15:00 een bestelling plaatst, versturen we je bestelling dezelfde werkdag en kun je hem zaterdag dag in huis verwachten.

Wanneer je op vrijdag vóór 15:00 je bestelling plaatst, kun je deze zaterdag in huis verwachten. Hoe laat het wordt bezorgd, hebben wij helaas niet in de hand. De meeste bestellingen versturen we via de briefpost. Het ligt er dus aan hoe laat de bezorger van de briefpost normaal de post door je brievenbus gooit.

Als je er zeker van wil zijn dat je bril zaterdag mee kan nemen naar het festival, bestel je bril dan op donderdag vóór 15:00, of stuur ons een appje. 

Wordt mijn bestelling verzonden met track & trace?

Wanneer je onze standaard gratis verzendmethode selecteert, wordt je bestelling in principe verstuurd zonder track and trace, tenzij je bestelling te groot is voor de briefpost. Je kunt altijd onze track & trace verzendmethode selecteren: dan versturen we je bestelling met track & trace. 

Ik heb 2 dagen geleden een bestelling geplaatst maar nog steeds niks ontvangen, wanneer krijg ik hem binnen?

PostNL bezorgt in 95% van de gevallen op tijd. In de rest van de gevallen kan het zo zijn dat je bestelling vertraging heeft opgelopen tijdens het verzendproces van PostNL. Wordt je bestelling niet bezorgd op de verwachte bezorgdatum, wacht dan indien mogelijk nog even een dagje af. Je bestelling wordt waarschijnlijk één dag later bezorgd. Je kunt ons ook even een appje sturen over de status van je bestelling.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Je bestelling wordt goed beschermd verzonden in een bubbeltjesenvelop, brievenbusdoos of normale verzenddoos. Hierin zit natuurlijk je bestelling, met daarbij een pakbon. 

Ik heb een kapot item binnen gekregen. Wat nu?

Tijdens het inpakken controleren wij de producten op kwaliteit. Kwaliteit staat bij FestiLovers hoog in het vaandel. Mocht je een kapot product binnenkrijgen, stuur ons dan even een appje met een foto. Dan weten wij wat er aan de hand is en zal onze klantenservice je snel verder helpen.

Verzenden jullie ook naar België?

Op het moment versturen wij nog niet standaard naar België. Informeer naar de mogelijkheden via ons WhatsApp-nummer of e-mailadres. 

Over de producten

Wat is een spacebril?

Spacebrillen zijn bijzondere soorten brillen. Ze bevatten speciale glazen waarmee verschillende effecten ontstaan. De glazen van de caleidoscoop spacebril vervormen de objecten om je heen tot een sprookjesachtige wereld en voegen een bijzonder kleureneffect toe. Diffractie brillen zorgen ervoor dat lichtpuntjes speciale vormen krijgen. 

Hoe wordt een spacebril gemaakt?

Het frame van de caleidoscoop spacebrillen worden gemaakt van kunststof. Vloeibaar kunststof wordt in een mal gegoten waarin de onderdelen voor het frame ontstaan. Deze onderdelen worden aan elkaar bevestigd en dan is het frame klaar.

De caleidoscoop glazen worden geslepen vanuit helder glas (écht glas). Daarmee worden de ‘omvormingen’ van het space-effect gecreëerd. Daarna wordt er een multicolor coating aan dit glas toegevoegd om het gewenste kleureneffect te realiseren. 

Over FestiLovers

Hoe zijn jullie met het idee achter FestiLovers gekomen?

Op ruimtestation (Tech-No9) in het derde daluniversum vestigen wij ons met een kleine groep ruimtevaarders. Tijdens een experiment dat wij daar uitvoerden hebben we de allereerste spacebril gecreëerd. We vonden dit zo’n bijzondere bril dat we besloten er meer van te maken en deze per raket te versturen naar planeet Aarde.

Gaan jullie ook naar festivals?

Natuurlijk! We testen daar niet alleen zelf onze producten maar bekijken ook wat festivalgangers allemaal leuk vinden, zodat we ons aanbod daarop kunnen aanpassen.